Sağlık Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamakkarşılaşılan güçlükler karşısında yılmamamyı,çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak,teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak,bu konuda öncülük etmek,durağan değil kendi ve etrafını yenileyen,yenilerken kendi değerlerinide korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,bigili,becerikli,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız;sevgi,saygıve güven ortamında "Başarma azmi" ve "Geleceği şekillendirme sorumluluğu"ile mükemmele ulaşmak için çalışmak,sürekli gelişime öncü olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:50-15:30