KONYA / CİHANBEYLİ - Sağlık Ortaokulu

Şbt

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK son zamanlarda gençler arasında yaygınlaşan ancak gençlerin yaralanmasına neden olan oyunla ilgili açıklamada bulundu. Bakan SELÇUK açıklamasında şunları belirtti: "Üç gencin yanyana zıpladığı ve iki yandakinin ortadaki arkadaşına çelme takıp zıplarken yere düşürdüğü bir oyun yayılıyor gençler arasında. Okullarımıza duyuru yaptık, ancak bunun bir oyun ve şaka olamayacağını, beyin kanamasına yol açabileceğini gençlere anlataım lütfen."

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı bursluluk sınavı başvuruları başlamıştır. Sınav başvuru tarihleri 5-17 Şubat tarihleri arasındadır. Başvuru için okul idaremizden yardım alabilirsiniz.

Şbt

Büyükşehir Belediyesi Atabey Gençlik Projesi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize 12.02.2020 çarşamba günü saat 10:00 'da Konya geneli ödüllü izleme ve değerlendirme sınavı yapılacaktır.