KONYA / CİHANBEYLİ - Sağlık Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma haftası dolayısı ile afetlere karşı tatbikat  yapıldı. Öğrenciler çalan sren eşliğinde acil çıkış kapılarını kullanarak acil toplanma alanınında toplandılar.  Herhangibir yangın veya deprem sırasında ne yapılması gerektiği ve neler yapılmaması gerektiği, 2/A sınıf Öğretmeni İbrahim KALIN tarafından öğrenilere anlatıldı.

Şbt

Okulumuz ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşı Yarışmasına Katıldı. Okulumuzu 5/A sınıfından Enes Karaca temsil etti. Yarışmada 2. olarak dereceye girmiştir. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılını iyisiyle kötüsüyle kazasız belasız geride bıraktık. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar ve tatile çıktılar. Öğrencilerimize ikinci dönemde başarılar ve iyi tatiller dileriz.