KONYA / CİHANBEYLİ - Sağlık Ortaokulu

Mrt

İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvalarında okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Ecrin BÜYÜKGÖL küre oyununda ve Beyza Nur BÜYÜKGÖL kulami oyununda ilçe birincisi olarak ilçemizi Konya'da düzenlenecek olan turnuvalarda temsil etmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve sorumlu öğretmenimiz Hamza YARAN'ı tebrik ederiz.

Ock

"Oyun Saati" etkinlikleri kapsamında mangala, reversi, pentago ve küre oyunlarında turnuvalar gerçekleştirildi. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

"Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri" kapsamında öğrencilerimize konuşma becerilerini sergilemelerine hitabet yarışmaları düzenlendi.

Ock

Okulumuzda çeşitli alanlarda sportif faaliyetler gerçekleştirildi.

Ock

"En Sevdiğini Paylaş" etkinliği yapıldı.

Ock

Okul geneli bilgi yarışmaları ve kelime oyunları yapıldı.

Ock

Öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültürün taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, Türkçeyi iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında kültürel mirasımız olan Dede Korkut hikayelerini bilmek ve yaşatmak amacıyla öğrencilerimiz ve Türkçe Öğretmeni Tahsin KAYA tarafından çalışmalar yapılmıştır.

Ara

SAĞLIKLI BESLENME ALIŞKANLIKLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE FİZİKSEL AKTİVİTELERİ TEŞVİK ETME PROGRAMI

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA GAZZE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTIK

GÜNYÜZÜ ORTAOKULUNA GEZİ DÜZENLEDİK

Kas

Okulumuz giriş kapısının zemininde öğrencilerimiz için tehlike oluşturabilecek alanlar düzenlenmiştir. Yardımlarından ötürü Cihanbeyli Belediyesine teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin ders aralarında enerjilerini atabilecekleri, eğleneceli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturma düşüncesi ile geleneksel çocuk oyunları çizimleri tasarladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizde spor kültürü oluşturmak,sosyal ve psiko motor becerilerine katkıda bulunmak amacıyla futbol turnuvası düzenledik. Aslanlar Takımı, Sarı Kanaryalar Takımı, Pençeler Takımı ve Karayeller Takımlarının katılımı ile düzenlemiş olduğumuz turnuvayı Pençeler Takımı final müsabakasında Aslanlar Takımı'nı penaltı atışları sonucu yenerek kazanmıştır. Katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.